Meteen naar de inhoud

De diensten van AllergieWinkel Nederland

Bij AllergieWinkel bieden wij diagnoses bij tal van allergische klachten

Diensten

Huisstofmijt allergie

Huisstofmijt allergie is vervelend omdat huisstofmijt nu eenmaal overal aanwezig is. Wij kunnen deze allergie met zekerheid vast stellen, maar ook hulpmiddelen en medicatie bieden. Hulpmiddelen bestaan bijvoorbeeld uit speciaal beddengoed of een stofzuiger filter.

Honden allergie

Honden allergie komt veel voor in Nederland. De allergie komt niet zozeer door de hond zelf, maar door haren die door het huis blijven liggen. Regelmatig goed schoonmaken kan dus al helpen. Daarnaast kan medicatie incidentele klachten bestrijden.

Diensten

Alcohol allergie

Alcohol allergie betekent een overgevoeligheid na het drinken of eten van alcoholische levensmiddelen. De allergie heeft een fysieke oorzaak omdat jouw lichaam alcohol niet goed verwerkt. AllergieWinkel kan ondersteuning bieden om met deze klachten om te gaan!

Neem contact op!

Allergie Centrum Nederland  * Uw informatie is privé en wordt alleen gebruikt met betrekking tot dit verzoek.

  Dit vinden onze klanten van ons

  Ervaringen met AllergieWinkel

  Ik had regelmatig lastig van allergische klanten rond katten. Toch viel het dubbeltje pas later. AllergieWinkel heeft medicatie voorgeschreven waardoor ik een stuk rustiger kan ademhalen en niet bang hoef te zijn voor verkoudheid.
  Lisa den Akker
  Katten allergie
  Zelfs op oudere leeftijd ontwikkelde mijn moeder allergische klachten. Nooit geweten dat dat kon! Ze was huiverig, maar bij AllergieWinkel heeft ze uit kunnen vinden wat de oorzaak was en ze voelt zich nu fitter. Bedankt voor de ondersteuning AllergieWinkel!
  Arend van der Meer
  Allergische klachten moeder
  Hoewel ik wist dat ik een huisstofmijt allergie had, werkte de bestaande medicatie niet voldoende. Ik heb daarom een nieuw advies gevraagd aan de AllergieWInkel. Nu kan ik veel effectiever met de klachten omgaan.
  Miranda Bel
  Medicatie werkte niet

  Uiteraard werkt AllergieWinkel volgens de regels

  Dit zijn de beschikbare certificeringen