Meteen naar de inhoud

Alles over AllergieWinkel

Allergie centrum is deskundige op het gebied van allergische klachten

Allergie winkel biedt deskundige kennis en expertise op het gebied van allergische klachten. Wij testen op overgevoeligheden en stellen aan de hand daarvan een behandelplan op. Daarnaast wijzen we je op moderne hulpmiddelen zodat je ook de lange termijn klachten vermindert.

Bij AllergieWinkel willen wij dat iedereen aan allergieklachten kan werken. Er zijn tegenwoordig zo veel mogelijkheden dat het geen zin heeft om met deze problemen te blijven doorlopen. Denk aan hulpmiddelen zoals stofzuiger filters. Wij zijn trots op het feit dat we ons doorlopend blijven ontwikkelen en zo moderne technieken bieden. Ons hechte team werkt efficient samen, waardoor het proces zowel kwalitatief goed als efficient verloopt.

Alles over AllergieWinkel

Pak die allergieklachten aan samen met AllergieWinkel

AllergieWinkel

Neem binnen een paar minuten contact op voor een passend advies. Wij staan graag voor je klaar en willen ook jou gezonder laten leven.

Allergie Centrum Nederland  * Uw informatie is privé en wordt alleen gebruikt met betrekking tot dit verzoek.

  Alles over onze deskundige team

  Enerzijds beschikken wij bij allergie winkel over goed opgeleid medisch personeel. Deze hebben bewust gekozen voor deze interessante branche en willen mensen actief helpen bij hun problemen. Daarnaast is er tal van ondersteunend personeel. Denk daarbij aan laboratorium medewerkers en de klantenservice. Uiteraard hebben wij ook deskundigen in dienst op het gebied van de meest geavanceerde hulpmiddelen, die bijvoorbeeld een Allergeendichte matrashoes kunnen aanraden. Wij hechten veel waarde aan de samenhorigheid van het team zodat deze optimaal samenwerkt en zo kwalitatief goede resultaten oplevert.

  Alles over AllergieWinkel

  Bestel de beste hulpmiddelen bij AllergieWinkel!

  Anti huisstofmijt spray kan om te beginnen helpen bij een stofallergie. Andere hulpmiddelen zijn speciaal beddengoed, stofzuigers en specifieke reinigers. Deze kunnen de allergie niet geheel wegnemen, maar helpen bij het dagelijks voorkomen van klachten. Een bijzondere categorie zijn de spoelapparaten. Deze laten jou als patient zelf jouw luchtwegen reinigen. Er wordt doorlopend onderzoek gedaan naar hulpmiddelen en wij zorgen dat we bij AllergieWinkel altijd exact op de hoogte zijn.

  Alles over AllergieWinkel
  Alles over AllergieWinkel
  Alles over AllergieWinkel

  Allergie centrum beschikt over de nodige licenties en garanties

  Dit zijn de regels waar AllergieWinkel aan gebonden is