Alcohol allergie

Allergisch voor alcohol zijn kunnen wij aanpakken!

Allergisch voor alcohol zijn kunnen wij aanpakken!

Alcohol allergie symptomen bestaan onder meer uit buikkrampen, ademhalingsproblemen en het verlies van bewustzijn. Vervelend en ook nog eens lastig vast te stellen. Wij helpen jou bij het vermijden van klachten en staan snel voor je klaar!

Allergisch voor alcohol of een vermoeden daarvan? AllergieWinkel kan jou helpen door het uitvoeren van onderzoek. Eerst wordt overgevoeligheid voor andere bestanddelen uitgesloten. Een daadwerkelijke allergie voor alcohol betekent dat je geen alcohol meer kunt consumeren. Wij geven hiervoor de beste adviezen en adviseren ook over andere producten die je wilt mijden.

WIj zijn beschikbaar voor patienten uit het hele land, waaronder Amsterdam, Velp, Utrecht en de noordelijke provincies. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Neem contact

Vul bij een mogelijke Alcohol allergie het contactformulier in op de website

Neem vandaag nog contact op voor een advies!

Overgevoelig voor alcohol? Dit is nogal vervelend, vooral als je juist wel houdt van een wijntje tijdens een feestje. Het kan voor heftige klachten zorgen. BIJ AllergieWinkel hebben we zowel de mogelijkheid om een diagnose vast te stellen als de kennis om jou te adviseren om klachten te mijden. Wij bieden onze diensten tegen redelijke prijzen omdat wij vinden dat iedereen uitsluitsel moet kunnen krijgen!

AllergieWinkel weet precies hoe het zit met een alcohol allergie

AllergieWinkel weet precies hoe het zit met een alcohol allergie

Bij AllergieWinkel beschikken wij over deskundige kennis van een alcohol allergie. Wij vertellen je hoe een alcohol allergie in jouw lichaam ontstaat en wat specifieke oplossingen zijn. Ook op de lange termijn blijven wij bij je betrokken – bijvoorbeeld als nieuwe klachten ontstaan of je verdere uitleg van de adviezen nodig hebt.

Vraag offerte
Onze ervaring bij AllergieWinkel

Dit vinden klanten van AllergieWinkel

Ik had regelmatig klachten als ik op een feestje een paar biertjes had gedronken. Zo kon ik last krijgen van mijn maag. Ik vermoedde dat dit misschien te maken had met een intolerantie. Daarom ben ik blij dat AllergieWinkel snel kon helpen.

Leo de Broer
Alcohol allergie

Hoewel ik wist dat ik overgevoelig was, kon ik niet zonder meer vaststellen waarom ik lichamelijke klachten had. Dankzij AllergieWinkel weet ik nu dat ik weliswaar geen alcohol allergie heb, maar juist gevoelig ben voor het bestanddeel tarwe.

Alicia Dekker
Vaststellen allergie

Mijn partner was vaak ziek na een feestje. Ik ben toen onderzoek gaan doen, omdat hij ook na een kleine hoeveelheid alcohol, klachten had. Deze hebben wij laten onderzoeken en mijn man weet nu dat hij de alcohol beter kan laten staan. Veel dank aan AllergieWInkel voor de snelle behandeling!

Marianne de Vries
Klachten partner

Wij bieden onze diensten tegen een goede prijs

Een allergie is al vervelend genoeg en een diagnose kan een dure aangelegenheid zijn. Bij AllergieWInkel bieden wij de beste prijs/kwaliteitverhouding!

Kwaliteit staat bij AllergieWInkel voorop. Wij werken veilig en met deskundige medewerkers. Zo kunnen wij zelf testen op locatie en snel een uitslag bieden.

AllergieWInkel beschikt over een uitstekende reputatie onder haar klanten. Klanten weten dat zij bij ons snel en deskundig geholpen worden en dat wij moderne hulpmiddelen en medicatie niet schuwen. Zo bestrijden wij allergische klachten zo effectief mogelijk en kun jij weer gezond door het leven.

Allergisch voor alcohol zijn is echt vervelend tijdens sociale situaties. Wij kunnen jouw levenskwaliteit sterk verbeteren.

Allergisch voor alcohol zijn eist deskundige hulp

AllergieWinkel werkt in overeenstemming met Nederlandse wetgeving

Allergisch voor alcohol zijn eist deskundige hulp

AllergieWinkel is een goed bekend staand Allergie centrum Nederland. Wij zijn gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitsnormen in ons land. Er wordt regelmatig toezicht gehouden door de autoriteiten, waardoor onze bedrijfsvoering transparant is. Juist omdat wij ook medische onderzoeken uitvoeren stellen wij hoge eisen wat betreft hygiene en veiligheid.

Alcohol allergie kan vervelende gevolgen hebben. In tegenstelling tot bij andere allergieen kunnen de klachten hier echt gevaarlijk zijn. AllergieWinkel kan snel hulp bieden waardoor jij jouw gezondheid beschermt. Om de prijzen hoef je een bezoek niet te laten en bij iedereen is verbetering mogelijk. Neem daarom zo snel mogelijk contact op!

Vraag offerte