Omega-Fish 1000NATUURLIJKE, NIET VERESTERDE VISOLIE, 1000 MG, 90 CAPSULESSAMENSTELLING3 capsules (dagdosering) bevatten: % R.I. Vetzuren: Visolie in de natuurlijke triglyceridevorm, gezuiverd 3000 mg – waarvan EPA (eicosapentaeenzuur) 18% = 540 mg - waarvan DHA (docosahexaeenzuur) 12% = 360 mgtotaal omega-3 vetzuren 30% = 900 mgVitamines: Vitamine E (d-alfa-tocoferol)(44,5 i.e.) 30 mg 250 Hulpstoffen: Gelatine (capsule), Glycerine, Water, Antioxidant: d-alfa-tocoferol (natuurlijke vit. E)Vrij van: gist, melk, lactose, kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en meeste bekende allergenen. Gebruik: 1 tot 3 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Oprispingen zijn meestal te voor-komen door de visolie in te nemen tijdens de maaltijd, zodat deze a.h.w. wordt ingepakt door de voeding. Nooit innemen met een lauwe of warme vloeistof. Dit is een modulair product, dat past in de Alfytal modulesuppletielijn, maar is ook onafhankelijk daarvan te gebruiken. Door de modulaire opbouw van deze serie supplementen beperkt u ongewenste overlappingen. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een volwaardige voeding. Verpakking bevat drooghoudzakje - niet voor consumptie. Kenmerken:Omega-Fish 1000 is een pure, onbewerkte vorm van visolie welke een belangrijke bron is van omega-3 vetzuren. Deze premium-visolie wordt gemaakt uit verse zeevis, zoals sardines, ansjovis en makreel, gevangen in de Pacific. Omega-Fish 1000 bevat de natuurlijke triglycerides (tg) en niet de kunstmatig verkregen ethyl-esters zoals die vaak voorkomen in visolieproducten met een opgehoogd percentage omega-3 vet-zuren. Deze ethylesters zijn lichaamsvreemd en zullen eerst weer moeten worden omgezet in de voor ons bruikbare trigyceriden of vrije vetzuren. Natuurlijke vitamine E is toegevoegd als antioxidant. Bij het gebruik van ruime hoeveelheden vette vis en visolie is het aan te bevelen een antioxidantenformule als Oxi-Protector Medium te gebruiken. Meervoudig onverzadigde vetzuren hebben snel neiging tot oxideren (ranzig worden). Dit kan de gezondheidsvoordelen van visolie teniet doen: EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en een normale hersenfunctie.) De door de EFSA (European Food Safety Authority) voorgestelde Label Reference Intake Value voor omega-3 vetzuren EPA/DHA is 250 mg.