Biologische paddenstoelpoeder ook wel bekend als champignonpoeder Paddenstoelpoeder is een honderd procent natuurlijke smaakversterker die bovendien andere smaken beter tot hun recht laat komen. Gebruik het in sauzen en soepen, roer het door een losgeklopt ei voor een smaakvolle omelet, voeg het toe aan rijst of risotto, in ragouts of gebruik het om vlees mee te paneren. Wanneer je minder of geen zout wilt consumeren, is paddenstoelpoeder een uitstekend alternatief! Paddenstoelen zitten boordevol vitaminen, mineralen en sporenelementen. Bewaar op een droge en donkere plaats en vermijd direct zonlicht. Paddenstoelpoeder is smaakvol en gezond en heel goed te gebruiken als alternatief voor zout. Het poeder heeft een erg geconcentreerde smaak. Voeg naar smaak toe, beetje voor beetje, aan bijvoorbeeld (pasta)sauzen, ragouts en soepen. Het smaakt ook erg lekker in brooddeeg (gebruik dan de helft minder zout), hartige taarten, rijstgerechten, stoofschotels en