Lamberts Zincatest - Mineralenpreparaat Zink draagt bij tot een normaal functioneren van het immuunsysteem. Samenstelling per dagdosering van 5 ml % RI* Zink (als sulfaat) 15 mg 150% *RI = Referentie Inname Alle mineralen worden vermeld in elementaire waarden. Ingredienten Zinksulfaat, Heptahydraat, gezuiverd water. Gebruik Zincatest® kan op twee manieren gebruikt worden: a). Als voedingssupplement: neem dagelijks 1 theelepel (5 ml) bij een maaltijd of zoals voorgeschreven door uw arts. Desgewenst kunt u het oplossen in water of sinaasappelsap. b). Als smaaktest (bepalen zinkstatus) minstens een uur na het eten of drinken: neem een theelepel met 5 ml Zincatest, roer dit in 60 ml water en spoel onmiddellijk daarna 5 ml van het verdunde mengsel 10 seconden in de mond (dan doorslikken of uitspugen). Maak elke keer dat u een test doet een vers mengsel. De smaaksensatie die uit deze test voortkomt, geeft een indicatie van de zinkstatus. 1. Negatief of laag: smaakt als water 2. Matig negatief of laag een droge, harige, mineraalachtige, zoete smaak 3. Matig positief: duidelijke smaak die steeds sterker wordt 4. Positief: onmiddellijk een sterke, onaangename smaak. Bij smaaksensatie 1 of 2 doorgaan met het aanbevolen dagelijkse gebruik van Zincatest of een ander zinksupplement, totdat smaaksensatie 3 of 4 wordt ervaren. Drie tot zes maanden suppletie kan nodig zijn. Geschikt voor vegetariërs. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Na opening in koelkast bewaren en binnen 30 dagen opmaken. Distributeur: Holland Pharma Bosberg 41 7271 LE Borculo Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.