Vis Collageen peptides Peptan® Hydrolysaat met Vitamine C en Hyaluronzuur. Vrij van conserveringsmiddelen. - Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen, de huid en de botten. Ingredienten 98% VIS Collageen peptides Peptan® Hydrolysaat, Vitamine C, Hyaluronzuur Voedingswaarde per 100 g per 8 g %RI Energiewaarde 1501,8 kJ 353,4kcal 120 kJ 28,3 kcal Vet 0 g 0 g waarvan verzadigd 0 g 0 g Koolhydraten 0 g 0 g waarvan suikers 0 g 0 g Vezels 0 g 0 g Eiwitten 88,3 g 7,1 g Zout 0,6 g 0,0 g Vitamine C 625 mg 50 mg 63% Hyaluronzuur 1250 mg 100 mg * % RI per 100 gram: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal). Aminozuurprofiel per 100 g per 8 g Alanine 9,3 g 0,7 g Arginine 8,7 g 0,7 g Acide asparagine 5,9 g 0,5 g Cystéine 0,0 g 0,0 g Acide glutamique 11,3 g 0,9 g Glycine 20,8 g 1,7 g Histidine 1,1 g 0,1 g Hydroxylysine 1,0 g 0,1 g Hydroxyproline 9,9 g 0,8 g Isoleucine1,2 1,1 g 0,1 g Leucine1,2 2,6 g 0,2 g Lysine1 3,3 g 0,3 g Méthionine1 1,4 g 0,1 g Phénylalanine1 2,0 g 0,2 g Proline 10,5g 0,8 g Sérine 3,6 g 0,3 g Thréonine1 2,8 g