Purasana Hojicha thee poeder vegan bio Hojicha is een geroosterde Japanse groene thee. Zijn specifieke geroosterde aroma zorgt voor een zachtzoete en nootachtige smaak. In tegenstelling tot andere theeën bevat Hojicha heel weinig cafeïne, waardoor dit een uitstekende avondthee is. Voor deze unieke thee gebruik je water die maximum 80°C warm is en laat je het ongeveer een 2-3 minuten trekken. Voor een frissere smaak laat je de thee kort staan, voor een meer complexere smaak waarin alle aroma’s tot zijn recht komen laat je de thee ietwat langer trekken. Ingredienten 100% biologisch Hojicha-poeder (Camellia sinensis), afkomstig uit Japan. Voedingswaarde /100 g / portie (5g) Energie 1485kJ - 358 kcal 74.3 kJ - 18 kcal Vetten waarvan verzadigde vetzuren 5.2 g 1.2 g 0.3 g 0.06 g Koolhydraten waarvan suikers 52.8 g 4 g 2.6 g 0.2 g Vezels 48.8 g 2.4 g Eiwitten 25 g 1.25 g Zout 0.01 g 0 g Vitamine A 680 µg (85%) 34 µg (4.3%) Vitamine E 38.1 mg (318%) 1.90 mg (16%) Vitamine C 16 mg (20%) 0.8 mg (1%) Kalium 1446 mg (72*) 72 mg (3.6%) Ijzer 16.3 mg (116%) 0.82 mg (5.8%) Zink 2.6 mg (26%) 0.13 mg (1.3%*) Cafeïne 1.6 g 80 mg *Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal) Gebruik Meng 5 g of portie naar wens in 70-100 ml niet kokend water of meng 5 g in 200 ml melk, soja- of rijstdrank. Koud of warm te drinken. Kan ook in smoothies, sappen en als latté. Droog bewaren & na elk gebruik goed sluiten. Fabrikant Purasana NV Heulestraat 104 B-8560 Gullegem