Rauwe cacao nibs hebben een zoetige, intense, rauwe chocolade smaak. De pure rauwe cacao zonder geraffineerde suiker, melk en bewerkingen is goed voor je. De Latijnse naam voor cacao is niet voor niets theobroma, ofwel voedsel van de goden. Cacaonibs zijn: - rijk aan ijzer - reeds gepeld = direct te gebruiken - biologisch Cacao is het zaad van de vrucht van een in Midden- en Zuid-Amerika inheemse oerwoudboom. De Maya#39;s en Azteken gebruikten cacaobonen als betaalmiddel. Ingredieuml;nten: cacao nibs* Voedingswaarde per 100g. energie: 2713 kJ/648 kcal vet: 53,55 g waarvan verzadigde vetzuren: 32,18 g koolhydraten: 27,2 g waarvan suikers: 1,05 g vezels: 14,64 g eiwitten: 14,32 g zout: 0,02 g magnesium: 280 mg ijzer: 3 mg zink: 3,9 mg koper: 2 mg mangaan: 2,3 mg Gebruik 1-2 eetlepels per dag of naar behoefte Lekker om zo uit het handje te eten of te verwerken in je muesli, cake of dessert. Of gebruik ze als garnering, erg origineel! Fabrikant: TerraSana Organic Food Specialties Waaier 10 2451VV LEIMUIDEN 09-2014