Natto, een typisch Japans gerecht, ontstaat na een fermentatieproces van soja. De fermentatie wordt op gang gebracht door de bacterie Baccillus natto uit rijststrohalmen. Tijdens de fermentatie maakt deze bacterie tevens een uniek enzym ’nattokinase’. Samenstelling per softgel % RI* Nattokinase 50 mg Vitamine E 6,7 mg 56% *RI = Referentie Inname Ingrediënten Vulstof (rijstolie), Stabilisator (capsule: gelatine, glycerine, gezuiverd water), nattokinase 50 mg, Antioxidant (d-alfa-tocoferol vitamine E, Emulgator (SOJA LECITHINE), Kleurstof (gele bijenwas, geelwortel, titaniumdioxide). Gebruik 1 tot 3 x daags een softgel Niet gebruiken samen met trobolytica en antistollingsmiddelen. Fabrikant Springfield Nutraceuticals BV Simon Stevinstraat 15 3261 MG Oud-Beijerland Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.