Vitiv Aduki bonen De adukiboon is een roodbruine boon die kleiner en minder langwerpig is dan de kidneyboon. De smaak van aduki bonen is zoeter dan die van andere peulvruchten. Adukibonen zijn rijk aan eiwitten en vezels. Tevens bevatten ze ook vitamine B, zink, ijzer en mangaan. In Azië worden de adukibonen zo gegeten als snack of ze worden gepeld en vermalen tot een pasta. Deze pasta wordt verwerkt in desserts. In de rest van de wereld worden adukibonen veel gebruikt in curry’s, roerbakgerechten, stoofschotels en salades. Ingredienten 100% Biologische Adukibonen NL-BIO-01 Land van herkomst China. Allergeneninformatie: Kan sporen bevatten van noten, gluten en sesam. Voedingswaarde per 100 gram: Resultaat Eenheden Energie 1377/329 KJ/Kcal Eiwitten 19,9 g Koolhydraten 50,2 g Vet 0,53 g Vezels 12,7 g Gebruik Naar recept toevoegen. Koel, droog en afgesloten bewaren. Fabrikant ViTiV BV Max Planckstraat 37 6716 BD Ede